Pandekage opskrifter.
Jeg elsker pandekager, derfor denne side med pandekager opskrifter.
Pandekager spises over hele verden og opskrifterne er der mange af. Måske du kan finde din nye farvorit pandekage opskrifter her på siden.
Pandekage typer:
Der findes rigtige mange Pandekage typer og lige så mange forskellige pandekage opskrifter:
Du kan f.eks. få Dessertpandekager(De mest kendte i Danmark), Proteinpandekager,
Madpandekagersom f.eks. de mexikanske pandekager,
amerikanske pandekager(normalt tykkere) Crepes og Blinis (Som også er pandekagetyper).
I Danmark er pandekager hovedsageligt den type pandekager, som hedder dessertpandekager.
De spise normalt med f.eks. is, sukker, sirup, syltetøj eller andet sødt.
Pandekager til Brunch er normalt mindre og tykkere end dem,
vi normalt kender i Danmark.
Dette er normalt typen Amerikanske eller Crepes.
Madpandekager som f.eks. de mexikanske pandekage spises som hovedret med fyld som
f.eks. kødsauce eller kødfyld, grønsager og andet tilbehør.
Lige til at gå til – Her er min farvorit pandekage opskrift :
Du skal bruge:
– 400 gr. hvedemel.
– 1 tsk. salt
– 2 tsk. sukker
– 1 tsk. kardemomme.
– 6 æg
– 1 ltr. mælk
– 5 spsk. olie
Sådan gør du:
Bland det hele sammen i en skål og lad det gerne hvile lidt før de kommer på panden.
Kom lidt smør på en stegepande og smelt det, derefter hældes der dej på stegepanden, så det lige dækker.
hold øje med farven på pandekagen. Den skal være lysebrun, når den vendes og bages færdig på den anden side!
Velbekomme! – Pandekagen som vor mor lavede den!
Husk pandekager bages…. De steges IKKE 🙂
Start altid med en god pande, som ikke må være for varm. Mange laver den fejl at deres pande er brand varm altså alt for varm. Omvendt må din pande heller ikke være kold. Den skal være varm. baste.
Bag din pandekager til de er gyldne og lækre.
Har du en opskrift på panderkager, som du ville dele med os andre, så skriv den herunder:
Sikken god opskrift. Jeg er dog helt vild med vanilje, så tilsæt lidt vanilje i dejen.
Sambaolek 1/4 tsk styrker den gode dej